2017. január 27., péntek

C'est la vie || 10x1p 05.


A 'Tíz egyperces' írópróba 5. feladata
Kikötések: BTS couple, smut

Műfaj: egyperces, slight smut, angst
Érintett banda: BTS
Páros: Jeong Hoseok x Park Jimin x Kim Taehyung
Figyelmeztetés: erőszak, szexuális tartalom, yaoi
Korhatár: 16+



Taehyung fejében meg sem fordult, hogy a napnak rossz végkimenetele is lehet, mikor Yoongi elhívta a végzősök egyik februári összejövetelére; mikor a fekete csőnadrágja mellett végre lecserélte a megszokott csíkos ingét egy mély kivágású, olajzöld pólóra. Ámbár már akkor megbánta, hogy hallgatott Jungkookra, s kihúzta vízvonalát erőteljes ébenfeketére, hogy mélybarna tekintete még a szokottnál is hívogatóbb legyen – évfolyamtársa állítása szerint –, mikor a kollégium legfelső szintjén magukra zárta a mosdó ajtaját az egyik végzős srác. Taehyung jól ismerte már a fiatalt, hiszen ő volt a felsőbb évesek körében talán a legtiszteltebb diák, s épp ezért csak egy rossz poénnak hitte – hiszen ő tipikusan olyan ember volt a gimnáziumban, akit az idősebbek erőszeretettel szekáltak és megaláztak. 
A tükörben igazgatta tincseit, épp akkor, mikor a zár kattant, majd hezitálás nélkül a végzős megindult felé – pontosan a háta mögött állt meg, így a válla felett áttekintve mindketten láthatták az egybeforrt alakjuk káprázatát. Taehyungban akkor dőlt össze minden véglegesen az aznap estével kapcsolatosan, mikor a magasabb srác a nyakára hajolva kezdte el csókolgatni bőrét. Szótlanul tűrte az idősebb eleinte gyengéd, majd egyre erőszakosabb érintéseit - egy-egy harapásnál felszisszent, minek következtében a másik a szájára szorította egyik tenyerét.
Taehyung figyelemmel követhette a tükörben, ahogy a végzős diák centiméterről centiméterre végigsimított remegő alakján – képtelen volt ellenkezni, hiszen mindig is félt az ütésektől; úgy vélte, nem tehet vele rosszabbat a verésnél, így készségesen tűrte, ahogy a srác kigombolta szűk farmerjának gombját, majd kertelés nélkül nyúlt be, nem foglalkozva az összerezzent testével és kétségbeesett levegővételével.
Felzaklatott állapotából az egyik fülke nyikorgóan kinyíló ajtaja rázta vissza, így könnyektől fénylő íriszeivel, a tükör segítségével kereste fel a zaj forrását – ami természetesen szintén nem volt új alak Taehyung számára. Gömbölydedebb arcán széles mosoly terült el, miután felmérte a terepet, majd megindult feléjük.
- Elvetemült vagy, Hoseok – simított végig az idősebb hátán, kinek tenyere még mindig az elsőévest izgatta alsón keresztül. – Képes lettél volna kihagyni a buliból? – költői kérdését követően közelebb hajolt barátjához, majd arcát magához húzva szenvedélyes csókban részesítette. Hoseok egy pillanatra sem tartotta gyengédebben Taehyungot, ki elborzadva hunyta le szemeit, hogy első könnycseppjei útnak induljanak, majd állánál elidőzzenek egy pillanatra.
- Jiminie, tiéd az elsőbbség! – mosolyodott el az idősebb, miután szétrebbentek, majd a fiatal vállára helyezte tenyerét, s erőszakosan nyomni kezdte lefelé, így kényszerítve térdre az ijedtségtől alig látó Taehyungot. Hoseok széles vigyorral nézte végig, ahogy barátja sliccéhez nyúlva állt az elsőéves meghajló alakja elé. A megaláztatottság és a szégyen rögvest utat tört benne.
A fiatal hamar mezítelen testtel terült el a mosdó jeges padlóján – a felsőbb évesek korántsem hezitáltak; semmi okot nem láttak arra, hogy gyengédek és lassúak legyenek. Tudták, hogy a fájdalom a gyorsasággal együtt még intenzívebb, így felkészítés nélkül tette magáévá elsőnek az idősebb Taehyungot, míg a másik ajkait vette célba. Az elsőéves halk zokogással tűrte az idősebbek gonoszságát, ami ellen már akkor sem tudott volna tenni, ha szándékában állt volna – hiszen ketten fogták le, mikor menekülni próbált.

Taehyung a kollégium egyetlen zajmentes fürdőjében, a zuhany alatt, reszkető testtel próbálta minél óvatosabban megmosdatni lila foltokkal fedett bőrét. Pirosra sírt szeme még a csempén végigfolyó gőzcseppek számára sem nyújtott biztató látványt…


*Megjegyzés: a C'est la vie francia eredetű közmondás (Ilyen az élet).



Kelt.: 2016.06.06.

~ 菫

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése