2017. december 30., szombat

Százféleképp szeretlek || PROJEKT


Nem friss.




Mint páran már tudhatjátok: ez a projekt elég régóta fut.
Ha az emlékezetem nem csal, még tavaly nyár elején kezdődött, s én azóta is rettentő hálás vagyok Zilunak, hogy egyáltalán vette a fáradtságot, hogy nem kevés írót belevonva megkezdje. Rengeteg munkája van benne, még ha az utolsó simításokban nem is tudott részt venni. Remélem, hogy ennek ellenére kellemes emlékek is fűzik őt mindehhez, s ha netán ismét eszébe ötlik valami frappáns (akár külföldi projektek átszervezésével), nem lesz rest kezdeményezni.
Sajnálom, hogy ilyen hosszú ideig elhúzódott ez az egész, hiszen nagyon kis aktívan indult, mindenkinél fellelhető volt a lelkesedés. Örülök, hogy sok más íróval is együtt dolgozhattam, még ha önálló volt is a feladat, s nem csoportos. Remélem, sokan felkeresik a blogot, elidőznek rajta pár órát, végigolvasnak minél több történetet (hiszen terjedelemben alig néhány haladja meg a két oldalt), és persze a végén: véleményeznek is.
És persze annak is örülök, hogy Sári elfogadta a kérést, s nem maradt félbe a projekt. A sok-sok történeten kiigazodni, formázni egyesével, figyelni, melyik készült már el, s melyik nem… Ráadásul a határidőn túlcsúszott írások miatt megtartani a nyugalmat… Nagyon ügyesen vette a végső akadályokat, amik a projekt lezárásánál minduntalan felmerültek.
Köszönöm Zilunak, hogy az elsők között gondolt rám, s megtisztelt azzal, hogy részem lehessen a projektjében. De köszönöm az összes írónak, aki nem vette félvállról a haladást, valamint Sárinak a végső lépéseket!

Ebben a bejegyzésben eredetileg a saját történeteimet szerettem volna összegyűjteni, szóval…
Jó olvasást!:)

14. Sok szerencsét [femslash – BP Jennie x Lisa]
34. Ki fogjuk találni [femslash – Mamamoo Hwasa x Wheein]
52. Megcsókolhatlak? [slash – BTS J-Hope x Jimin]
53. Nem bánom [slash – Z.Tao x Will Pan]
62. Megfoghatom a kezed? [femslash – BP Jisoo x Lisa]
71. Nos, akkor ezt szeretnéd csinálni? [slash – GOT7 JB x Youngjae]
84. Érted megyek a reptérre [slash – EXO Lay x Chanyeol]
86. Én itt leszek, ha készen állsz [slash – EXO Suho x Chen]

~ 菫

1 megjegyzés: