2017. október 25., szerda

Éjszakákon át || TAETEN


Műfaj: egyperces, slice of life
Érintett banda: NCT
Páros: Chittaphon Leechaiyapornkul [ten] x Lee Taeyong
Figyelmeztetés: fiú x fiú szerelem
Megjegyzés: top!ten
Korhatár 12+




A hűvös levegő a függönyt megmozgatva szökkent be a fénytelen szobába. Megzavarta a krémszínű anyagot; megcirógatta az ablak alatt álldogáló szobanövényt; végigsuhant a fényes parketta felületén, megzargatva a franciaágy alatt szunnyadó porcicákat.
Taeyong összerezzent, mikor érintése kellemetlenül marta felhevült bőrét. Ajkai elnyíltak, halk sóhaj szökött ki köztük, miközben szemhéjai felnyíltak. A sötétségbe révedt, reménykedett, hogy egy apró fény gyúl majd, ami segíti a látásban, de már annak is örült volna, ha a homályos köd elszáll tekintetéről. Ujjaival háta mögött kezdett kotorászni, az elhidegült ágyrészen kereste Chittaphon meleg testét. Az összegyűrt takaró azonban hamarabb akadt keze ügyébe, mint szeretője.
Fájdalmas csalódottság költözött mellkasába, mikor tudatosult benne, a fiatalabb ismét lelépett az éjszaka közepén. Mély levegőt vett, majd hátára fordult. Szemei váratlanul és gyorsan teltek meg könnyekkel, amik még a sötétségben is fénylettek, miközben ritmusossá vált szipogása felverte a szoba csendjét.  A keserűség meglepő iramban kerítette hatalma alá.
Olykor bánta, hogy gyenge volt, s hagyta, hogy érzései elhatalmasodjanak felette, vasmacskát hajítva szívének tengerébe. Mégis, akárhányszor elhatározta, hogy többet nem enged; hogy visszautasítja az egyetemistát, mindannyiszor kudarcot vallott. Csak meg kellett pillantania a sötét szempárt, ami magába szipolyozta szeretetének minden lélekjelét, és máris megfeledkezett magának tett ígéretéről.
Tudta, csak csalódás fogja érni. Egyszer Chittaphon is meg fogja unni az éjszakákat, ami csak kettejüké volt. Talál maga mellé valakit, aki többet jelent számára testiségnél.
Lassan ült fel ágyában, hagyva, hogy arcán végigfolyjanak bánatból született könnyei. Volt, mikor emiatt is gyengének érezte magát. Hiszen mennyi érett férfi mutatta ki ilyen formában érzéseit? Mégis hagyta. Hagyta, mert a feszültség és stressz elszállt belőle. Másnap több erővel tudott kikelni az ágyból, újabb terveket tudott szőni, és pozitívan látta kapcsolatát Chittaphonnal. Csak a boldog perceket érzékelte, a kötődést, a vágyat. Nem számított, hogy mit érzett a fiatalabb, csak az érdekelte, hogy szerethesse a másikat.
Amíg Chittaphon őt kényeztette, míg az ő nevét súgta az est leplébe, s míg ő lehetett az, aki felett dominálhatott, nem volt oka félni. Az elvesztés mégis ott lebegett a feje felett, akárcsak egy baljóslatú gomolyfelhő a napsütötte égen.
A konyhába vette az irányt. Szüksége volt egy pohár hideg vízre, amivel nemcsak a kiszáradt torkát akarta megáldani, hanem a keserűséget is visszanyelni. Szerette volna, ha minden érzését csak pár korttyal megsemmisíthetné. Egyszerűen, könnyedebben, mint bármi mást, ami az élettel járt.
A némaságban halk neszként szólalt fel zoknijába bújtatott léptei, és a lámpafény élesen hasított keresztül a helyiségben, mikor rátenyerelt a villanykapcsolóra. Kellett pár pillanat, talán egy egész perc, mire kitisztult látása, s immáron már fekete tincseit is arrébb kellett söpörnie tekintete elől. Eleinte muszáj volt hunyorítania, mindkét szeme vékony vonallá préselődött, homlokán két ránc meg is jelent, mire nemcsak a látvány, de a hang is eljutott tudatáig: „Erre komolyan szükség volt?!” Mogorva volt és nyúzott.
Chittaphon a bárszéken ült, a pult fölé görnyedve, kezével eltakarva a fényt, ami egész lényét fájdalmas késszúrásban részesítette. Fáradt volt, csak amiatt riadt meg, amit Taeyong nála később észlelt – hűvös volt az éjszaka.
Fedetlen combjain volt leginkább látható a libabőr, ami megjelent testének minden pontján, és aminek észrevétele után az idősebb egy pillanatra megbánta tettét. Vékony szája azonban felfelé görbült, mikor realizálta Chittaphon jelenlétét. Mégis ott maradt, egyhelyben, az ajtóhoz simulva, ahol még kinyújtotta kezét a kapcsoló miatt. „Bocs” – hangzott el a rövid válasz ajkai közül, de ő maga sem értette, miért érzi magát feszélyezve. Talán a még mindig felszínen uralkodó szomorúság miatt, amit most még a fiatalabb is észrevehetett volna rajta, ha felé pillantana. Vagy attól, hogy bánata rossz gondolatokat szült, valótlant alkotva elméjében a másikról.
Mielőtt még Chittaphon cselekedhetett volna, a mosdóhoz lépett. Hátat fordítva szeretőjének törölte meg nedves szemét, kidörzsölve belőle az addig meglapult fáradtságot, majd egy tiszta pohárért nyúlt. Nem akarta elszalasztani a lehetőséget, hogy még jelen volt a fiatalabb. Talán még csak ébredezett, hogy eltűnhessen a hajnalba, s ő épp megzavarta benne.
A kövér vízcseppek végigszaladtak állán, majd nyakán, mikor mohósága türelmetlenségbe torkollott. Nemcsak az éjszakát, de önmagát is némának érezte. Mintha az addig belül háborgó viharos tenger megnyugodott volna. Nem érzett sem rosszat, sem jót – a kettő között evezett, remélve, hogy sokáig élvezheti a békét.
Végül leült Chittaphon mellé. Lábait hozzáérintette a másik térdéhez, s ujjaival végigsimított a kézfejen, ami még mindig takarta arcának felét. Telt ajkai megremegtek, mintha visszafojtott volna egy mosolyt. Tekintetét összekapcsolta Taeyongéval, egyidőben azzal, mikor száját elhagyta kérésnek szánt mondata: „Éhen halok”.

~ 菫

4 megjegyzés:

  1. Szóvaltehát szia szia puszi puszi, satöbbi
    Én nem tudok ugye ilyen kritikát, meg mindenre kitérő részletes véleményt írni, csak teljesen szubjektív rajongást köpködni, szóval most is csak azért írok, mert ez annyira tetszett, hogy jézusom meghalok.
    Egyrészt imádom a seme Tent, ezekután visszatér majd az imádatom, komolyan nekem is kell egy ilyen.
    És bár én sehogy sem tudom elképzelni Taeyongot ukeként, neked mégis sikerült úgy leírnod, hogy wow bro u got it~
    Szóval csak asd meg minden, remélem írsz még ezzel a párossal, mert ez egy csoda.
    Oh igen, amit még meg akartam említeni: tényleg minden a kaja körül forog.
    Puszi
    Hagu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa.~

      Nem kell feltétlen kritikát írnod ahhoz, hogy örömmel lássam a neved a kommentelőim között.:D Szóvaltöbbszöriskifejthetnédhogyhatetszikvalamelyiklol.
      Nem tudtam btw, hogy szereted dominánsként Tent, nekem ez az infó valahol elmaradt. És kár, Taeyong vérbeli uke, olyan kis tündéri, én inkább arrogáns semeként nem tudom elképzelni, sry.
      Nem tervezek a párossal írni, max ugyanilyen felállásban - nagyon max -, szóval ne nagyon várj rá, hiszen a johnten az johnten.
      Inkább minden Ten körül forog, hahhaha.
      Köszönöm, hogy írtál, nagyonörültemneki!

      Sumire

      Törlés
  2. Jaj, hát ezt mégis hogyan csinálod, hogy egy ilyen könnyű, mindennapos témát ilyen nehézzé tettél a szavaiddal? Szerintem ez egy olyan dolog, amin minden párkapcsolat keresztülmegy, de te mégis olyan nehézséggel írtál róla, komolyan olvasás közben úgy éreztem, mintha Tae ólomsúlyt cipelne a szívén. Bár lehet, hogy ez csak szerintem ilyen könnyű téma, lehet én is szenvednék ha keresztül esnék ezen *foreveralone*.
    Még mindig nem tudom elképzelni Taeyongot ukeként, ennek ellenére nem volt zavaró így elképzelni, sokkal inkább furcsa, de a közepétől elfogadtam a dolgokat XD
    Ja, és még azt el kell mondanom, hogy szeretem hogy a szavakhoz mindig kapcsolsz valamit, így olyan széppé teszed őket. Mint pl. "fénytelen szoba", "fájdalmas csalódottság", "bánatból született könnyek". Valakinek ezek a szavak semmit sem jelentenek, de annyival esztétikusabb így, mintha csak odalökted volna hogy "szoba" meg "könnyei". Egyszer megkérdezték tőlem, hogy mégis hogy a szarba írok olyan szép mondatokat (igen, ezt így kérdezte XD), én pedig azt válaszoltam, hogy: egy cselekményhez mindig társítok valami érzelmet, vagy hasonlatot. A hasonlataid is nagyon szépek lettek.
    Csak így tovább, írj még sokat ezzel a párossal, jobban állnak neked mint gondolnád:D (meg Jaeyonggal is írj, légyszii)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa.~

      Úristenmégmindignemhiszemelhogyírtálnekem...
      Nagyon boldoggá tesz, hogy ilyen jó véleménnyel vagy erről az egypercesről. Féltem a kommentedtől, őszintén szólva. Mikor a dm-ben megkaptam az emailt róla, el sem mertem egyből olvasni, előbb vissza kellett érnem koliba, hogy nyugis körülmények között kapjak sokkot a dicsérő szavaidtól.
      Pedig TY annyira nagyon uke, nála aranyosabb és gondoskodóbb, anyai szerepbe illő személyt nem látott még a világ. Ráadásul olyan gyermeki és tündéri megnyilvánulásai és viselkedése van, hogy ez pluszba rátesz még, és olvadozok a cukormázától... Okbefogtam. De annak is örülök valamilyen szinten, hogy a végére sikerült megbékélned vele, vagymi.
      El nem tudod képzelni, mennyire boldoggá tettél a dicséreteiddel...! Hálás vagyok, hogy végül hagytál nyomot magad után, és tényleg nagyon jól esik, hogy tetszett a történet. (Jaeyong oké, Taeten nem annyira, sry)

      Sumire

      Törlés